Kao i svake nedelje, pa tako i ove, održavaju se žurke u studentskim domovima. Evo dešavanja ove nedelje za koja ja znam.

 

STUDENTSKI DOM PENEZIĆ 

Petak 24.12.2010 održava se žurka u ovom studenntskom domu sa početkom u 22h. Ulaz je 100 din i obavezno je na ulazu priložiti identifikaciju na ulazu. Cene pića su oko 100 din. a za muziku je angažovan neki DJ (nje ni bitno koji, niti je to pravi DJ pa ga ja zato zovem Klokan :D) Pozivam devojke da dođu u što većem broju kako bi ja i drugari iz doma imali šta da spopadamo sutra uveče kad dođemo dole pijani ko letve :D:D:D:D A pre nego što dođete na žurku možete posetiti i sobu 516, II blok, gde počinje zagrevanje :D:D:D Na žurci će takođe biti i neki pokloni a cene pića su promotivne. 

 

STUDENTSKI DOM KARABURMA 

Na karaburmi će se žurka održati kao i svake nedelje subotom. Znači u pitanju je datum 25.12.2010 a muzika će da bude uživo I peva će vam NOIR bend (kao da je i bitno ko će da vam peva kad se naližete tamo :D). Od 23 do 00 biće Happy Hour, tada će cene Jelen piva, tekile, djus vodke i tekile biti 70 din (koliko sam ja razumeo). Ulaz je ja mislim 100 din i obavezno ponesite identifikaciju. Inače cene svih ostalih pića su promotivne (bar tako okažu organizatori).

 

Znam da se sada svi štekujete za novu godinu, evo ja prvi, ali žurku u mom domu, Peneziću, ne mogu da propustim tako da vam savetujem ako se dvoumite između ove dve žurke, onda dođite kod nas u Penezić (pogotovo devojke :D) Ne znam samo kakvo je stanje u domu 4. April, i tamo bi trebalo da je u subotu žurka ali ne znam tačne detalje, ako saznam članak će biti dopunjen :)

Lep provod svima! :)))))