[Studentske žurke ] 23 Decembar, 2010 16:08

Kao i svake nedelje, pa tako i ove, održavaju se žurke u studentskim domovima. Evo dešavanja ove nedelje za koja ja znam.

 

STUDENTSKI DOM PENEZIĆ 

Petak 24.12.2010 održava se žurka u ovom studenntskom domu sa početkom u 22h. Ulaz je 100 din i obavezno je na ulazu priložiti identifikaciju na ulazu. Cene pića su oko 100 din. a za muziku je angažovan neki DJ (nje ni bitno koji, niti je to pravi DJ pa ga ja zato zovem Klokan :D) Pozivam devojke da dođu u što većem broju kako bi ja i drugari iz doma imali šta da spopadamo sutra uveče kad dođemo dole pijani ko letve :D:D:D:D A pre nego što dođete na žurku možete posetiti i sobu 516, II blok, gde počinje zagrevanje :D:D:D Na žurci će takođe biti i neki pokloni a cene pića su promotivne. 

 

STUDENTSKI DOM KARABURMA 

Na karaburmi će se žurka održati kao i svake nedelje subotom. Znači u pitanju je datum 25.12.2010 a muzika će da bude uživo I peva će vam NOIR bend (kao da je i bitno ko će da vam peva kad se naližete tamo :D). Od 23 do 00 biće Happy Hour, tada će cene Jelen piva, tekile, djus vodke i tekile biti 70 din (koliko sam ja razumeo). Ulaz je ja mislim 100 din i obavezno ponesite identifikaciju. Inače cene svih ostalih pića su promotivne (bar tako okažu organizatori).

 

Znam da se sada svi štekujete za novu godinu, evo ja prvi, ali žurku u mom domu, Peneziću, ne mogu da propustim tako da vam savetujem ako se dvoumite između ove dve žurke, onda dođite kod nas u Penezić (pogotovo devojke :D) Ne znam samo kakvo je stanje u domu 4. April, i tamo bi trebalo da je u subotu žurka ali ne znam tačne detalje, ako saznam članak će biti dopunjen :)

Lep provod svima! :))))) 

 

[Studentske žurke ] 12 Novembar, 2010 01:11

      Nastavlja se sa studentskim žrkama u domovima! Ove nedelje organizovane su žurke u gore tri pomenuta studentska doma. Prošle subote beše veselo na Karaburmi, mnogo lepih studenata imamo moram reći, pogotovo ženski deo koji je mene i ekipu iz Penezića najviše zanimao :D Mi smo pre svega, kako to obično biva, radili zagrevanje kod nas u domu a posle samo otušli da stavimo šlag na tortu :D Takođe moram napomenuti da je i žurka koja je bila u Peneziću pre dve nedelje bila dobra ali da je se baš nešto i ne sećam(možete i sami predpostavite zašto :D).

      Evo kako će se ovaj vikend žurke održavati: 

1. Studenstki dom Penezić: Žurka će biti u petak 12.11.2010, tj. danas, sa početkom u 22h i ulaz  će biti 100 din. Obavezno ponesite neku identifikaciju kako bi mogli da uđete. Najavljene su promo cene i neki pokloni.

2. Studentski dom 4 April: Ova žurka će biti dan kasnije, 13.11.2010 u subotu. Žurka nosi naziv Ladies' Night, devojke će moči da se alkoholišu sa Sangrijom za džabe do ponoći! :D A za nas muškarce ostaje da šljokamo pivo na megapromociji biti 100 din. i tekila koja će biti 90 din. :D Ufur je 100 đunti, najviše će se isplatiti devojkama da dođu na ovu žurku :D

3. Studentski dom Karaburma: Prošla subota beše veselo. Nadamo se da će i ovod vikenda biti tako. Ne znam samo za koju ćete se odlučiti, za Karaburmu ili April pošto se održavaju istog dana. Ulaz je ja mislim isto 100 din. Nemam informacije trenutno kakve će promocije biti ali već sutra ću dopuniti članak!

     Ne znam za vas ali ja Penezić u petak neču propustiti nikako, nije red stvarno :D A ako pretekne neka kintica onda mora da se ode i na Karaburmu, tako da ćemo i ovaj vikend morati da odigramo neki šašavi tiket pa možda ubodemo neko zrno :D      

[Studentske žurke ] 29 Oktobar, 2010 00:56

      Brucošijada vol.2 kako su najavili žurku u studentskom domu 4. April biće u subotu 30.10.20010 u ulici Vojvode Stepe na Voždovcu u blizini Saobraćajnog fakulteta i Visoke škole elektrotehnike i računarstva.  Žurka će početi u 22h a ulaz će biti 100 din. Biće i promocija točenog piva po ceni od 100 din. a tequila će biti 90 din.

      'Ajmo brucoši navalite :D

[Studentske žurke ] 29 Oktobar, 2010 00:48
      Tradicionalne žurke na Tehnološko - Metalurškom Fakultetu, evo jedne koja je u subotu 30.10.20010 sa početkom u 22h. Ulaz se plaća 150 din. a cene pića će biti od 30 do 100 din. Pa ko voli nek izvoli :)
[Studentske žurke ] 29 Oktobar, 2010 00:41

      Počinje nova sezona žurki u studentskom domu Slobodan Penezić, dom u kojem se ja trenutno nalazim. Žurka počinje večeras u 22h i najavljene su neke promo cene e sad šta je u pitanju videćemo :D Ulaz se plaća 100 din.  Sala u kojoj se održava žurka je u drugom bloku, bila je u malom neredu zbog renoviranja kupatila u drugom bloku ali juče je očišćena i spremna je za žurku. 

      Vidimo se večeras, lep provod! :)

      

[Studentske žurke ] 23 Oktobar, 2010 16:47
      Evo malog obaveštenja koje je možda trebalo malo ranije da objavim. Večeras u diskoteci Karaburma koja se inače nalazi u ženskoj kuli studentskog doma karaburma biće organizovana žurka za studente. Da bi mogli da uđete obavezno je da ponesete studentsku identifikaciju inače će obezbeđenje da vas vrati nazad(osim ako ne znate nekog od organizatora :D). Na žurci će biti promocija češkog piva Staropramen koje će koštati 110 din. 0.5L(što bi rekli zidari po kile :D). Promocija će se održati u periodu od 23h do 24h, šta se posle toga dešava ne znam a možda nećete znati ni vi pošto ćete veroovatno biti p'jani :D. Za muziku su zaduženi Dj Daf i Dj Lommas, pa ko voli nek izvoli :)
[Studentske žurke ] 20 Oktobar, 2010 02:25

     Studentske žurke, bogo moj! Ako pitate mene postoje dve kategorije. Prva je organizovana npr. na nekom određenom mestu, to može biti studentska sala za žurke ili neki klub u kojem se organizuju žurke tog tipa. Druga koja je mnogo zanimljivija je okupljanje u sobama studentskih domova, e to je posebna priča... Litre i litre piva i rakije u glavnom(pošto se u glavnom nema noca za nešto drugo)... A posle velike količine alkohola počinju da se dešavaju razne stvari koje valja pribeležiti kamerom, inače teško da ćete se sećati nečega sutra :D A neke stvari ipak treba da ostanu samo između ta četri zida, svašta se tu ipak dešava...

      Pokušaću u ovoj kategoriji da obaveštavam kada i gde se organizuju žurke, nadam se da ću dobro odraditi posao i da ću plasirati informacije na vreme :) Ovo naravno važi za žurke prvog tipa, ove iz druge kategorije je prosto nije moguće ispratiti, one se dešavaju svakodnevno u svim domovima :D