Hajde sve kolege i koleginice, hajmo svi studenti sa svih fakulteta, idemo sutra svi na protest!!! Da podržimo sve naše kolege koje imaju 48 ESPB bodova da im bude plaćena godina! Treba svi da krenemo sutra i oni koji su na budžetu, a pogotovo oni koji nisu zbog novog zakona uspeli da upišu ovu godinu na teret budžeta, trebamo biti složni i zajedno sutra izboriti zacrtano! Ja jesam na budžetu  ali ista stvar je mogla i meni da se desi tako da ću ja sutra izaći na protest i podržati sve studente da ovaj protest prođe kako treba!

      Protest je organizovan za sutra, a ako ne uspe sutra onda četvrtak i petak se nastavlja sa protestima. Počeće se sutra sa okupljanjem ispred FPN-a u 12 časova i ide se ulicom Vojvode Stepe-Autkomanda-Bulevar JNA-Slavija-Kralja Milana-Kneza Milosa-Nemanjina-Ministarstvo prosvete gde ce se  blokirati Nemanjina ulica. Na raskrsnici Kneza Milosa i Kralja Milana će se skupiti svi fakluteti koji podržavaju protest. Podrška se očekuje od Filozofskog fakulteta, Fakulteta oganizacionih nauka, Visoke škole elktrotehnike i računarstva, Fakulteta političkih nauka, Visoke poslovne škole ali ja bih pozvao i sve ostale fakultete da izađu i podrže sutra studente, da se dođe u što većem broju kako bi uspeli nešto da uradimo!

      Stvar je više nego jasna 48=BUDŽET!!! SUTRA SLOŽNO SVI NA PROTEST!!! Kolege i studenti vidimo se sutra ispred FPN-a u 12 časova da da zajedno izborimo budžet!!!