[Studentsk popusti ] 25 Decembar, 2010 21:41

 

Evo danas sam video ovu informaciju na ISIC sajtu pa reko da podelim sa kolegama, studentima, koji koriste razne benefite koje im pruža ISIC studentska kartica. Reč je o popustu na časopis ECONOMIST u iznosu od 70%. Časopis inače košta  280 eura a sa ovim popustom bi koštao 75 eura. Za sve korisnike koji se pretplate do 15. februara 2011. ECONOMIST daje i 2 specijalna poklona u vrednosti od 20e. Ponuda uključuje i besplatan pristup online izdanju časopisa! Potrebno je da na ISIC benefit strani unesete broj svoje kartice (to je broj koji počinje sa slovom "S") i dobićete ponudu za pretplatu.

 

IZVOR: GPA 

[Studentsk popusti ] 24 Oktobar, 2010 22:19
     Evo jedne lepe ponude, Pizza Hut i EURO<26 nude studentima klopu za 195 din. Potrebno je poneti kupon koji možete uzeti u beogradskoj 26 ili na fakultetu ako vidite da EURO<26 radi promociju i sa kuponom i karticom pravo u makedonsku 44. Obroke koje možete odabrati su pizza Classic, Margarita, Cesar salata i Bar salata plus jedno bezalkoholno piće po izboru između Coca Cole, Coca Cola Zero, Fante, Sprite ili Bitter lemona.

     Ponuda traje do 30. novembra svakog dana osim subote u Pizza Hut restoranima. Prijatno :)

 

 

 

 

[Studentsk popusti ] 24 Oktobar, 2010 01:05

      Evo jedne lepe akcije koju sam danas video, ovako nešto uvek dobro dođe. Do kraja godine možete iskoristiti 60 besplatnih minuta ka fiksnoj i mobilnoj telefoniji preko jednog od najpoznatijih programa za live chat a to je Skype. Ono što treba da uradite je da odete na ovu adresu  i popunite svoje podatke sa studentske čip kartice i da sledite uputstva.

      Eto jedne korisne informavije od mene :)