Nastavlja se sa studentskim žrkama u domovima! Ove nedelje organizovane su žurke u gore tri pomenuta studentska doma. Prošle subote beše veselo na Karaburmi, mnogo lepih studenata imamo moram reći, pogotovo ženski deo koji je mene i ekipu iz Penezića najviše zanimao :D Mi smo pre svega, kako to obično biva, radili zagrevanje kod nas u domu a posle samo otušli da stavimo šlag na tortu :D Takođe moram napomenuti da je i žurka koja je bila u Peneziću pre dve nedelje bila dobra ali da je se baš nešto i ne sećam(možete i sami predpostavite zašto :D).

      Evo kako će se ovaj vikend žurke održavati: 

1. Studenstki dom Penezić: Žurka će biti u petak 12.11.2010, tj. danas, sa početkom u 22h i ulaz  će biti 100 din. Obavezno ponesite neku identifikaciju kako bi mogli da uđete. Najavljene su promo cene i neki pokloni.

2. Studentski dom 4 April: Ova žurka će biti dan kasnije, 13.11.2010 u subotu. Žurka nosi naziv Ladies' Night, devojke će moči da se alkoholišu sa Sangrijom za džabe do ponoći! :D A za nas muškarce ostaje da šljokamo pivo na megapromociji biti 100 din. i tekila koja će biti 90 din. :D Ufur je 100 đunti, najviše će se isplatiti devojkama da dođu na ovu žurku :D

3. Studentski dom Karaburma: Prošla subota beše veselo. Nadamo se da će i ovod vikenda biti tako. Ne znam samo za koju ćete se odlučiti, za Karaburmu ili April pošto se održavaju istog dana. Ulaz je ja mislim isto 100 din. Nemam informacije trenutno kakve će promocije biti ali već sutra ću dopuniti članak!

     Ne znam za vas ali ja Penezić u petak neču propustiti nikako, nije red stvarno :D A ako pretekne neka kintica onda mora da se ode i na Karaburmu, tako da ćemo i ovaj vikend morati da odigramo neki šašavi tiket pa možda ubodemo neko zrno :D